Zupa z indyka, jarmużu i brązowego ryżu może być tylko daniem głównym, którego szukasz. Ten przepis zawiera 6 porcji z 257 kalorii, 17g białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Za $2.22 za porcję, ten przepis okładki 29% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 237 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz pod ręką mielone mięso z indyka, marchewkę, parmezan i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby wykorzystać sól koszerną, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasto O Niskiej Zawartości Tłuszczu (Koszerno-Mleczne) jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 55 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 94%. Ten wynik jest super. Spróbuj Zupa z indyka, jarmużu i brązowego ryżu, Zupa Z Indyka Z Brązowego Ryżu, oraz Zupa Ryżowa Z Indyka Z Jarmużu dla podobnych przepisów.
Instrukcje
1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej olej w dużym garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
3
Dodaj szalotkę, marchewkę i paprykę i smaż, często mieszając, aż warzywa zaczną się brązowieć i lekko zmiękną, 8 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszony Makaron Rigatoni
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Szalotka, Tarta Lub Posiekana
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
4
Dodaj zmielonego indyka i mieszaj, aż mięso stanie się białe i zacznie barwić bardzo lekko na brzegach, 5 do 7 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Indyk Mielony
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
5
Dodaj zioła prowansalskie i mieszaj, 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Czerwonych Lub Zielonych Winogron Bez Pestek, Przekrojonych Na Pół
6
Dodaj 4 szklanki bulionu, pomidory i ryż. Doprowadzić do wrzenia. Dodaj jarmuż i dopraw 3/4 łyżeczki soli i świeżo zmielonym czarnym pieprzem. Zmniejsz ogień do średnio-niskiego. Przykryj i gotuj na wolnym ogniu, aż warzywa będą miękkie, około 15 minut. Dopraw pozostałą 1/4 łyżeczki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Ciepłe Tortille Kukurydziane Lub Biały Ryż
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala