Zupa Z Dzikich Grzybów
Zupa z dzikich grzybów wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Ta zupa ma 131 kalorii, 8G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Na 10,26 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka mniej sodu rosół z kurczaka, pietruszka, czapki z grzybami shiitake i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 56%, co jest solidne. Podobne przepisy to Zupa Z Dzikich Grzybów, Zupa Z Dzikich Grzybów, oraz Zupa z dzikich grzybów Nif.
Instrukcje
Masło i olej ciepła w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj seler, szalotka, i marchew; smażyć 3 minuty lub aż lekko rumiane. Łyżka mieszanki warzyw do średniej miski.
Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodać pieczarki; smażyć 3 minuty lub aż lekko rumiane.
Dodać pieczarki do mieszanki warzywnej. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodaj grzyby shiitake; smażyć 3 protokół lub do lekko rumiane.
Do mieszanki warzywnej dodać grzyby shiitake.
Połączyć mieszankę warzywną i bulion w średnim rondlu; doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 30 minut. Wymieszać z sherry i pozostałymi składnikami. Dusić, odkryte, 5 minut.