Zupa z czerwonej soczewicy i bulguru

Zupa z czerwonej soczewicy i bulguru
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy, więc spróbuj zupy z czerwonej soczewicy i bulguru. Jedna porcja zawiera 203 kalorie, 10g białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje 66 centów za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Udaj się do sklepu i odbierz kolendrę, bulgur, mielony kminek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia znakomity spoonacular wynik 88%. Spróbuj Czyste Jedzenie Marchew I Imbir Zupa Z Czerwonej Soczewicy, Zupa z soczewicy i bulguru, oraz Zupa z soczewicy i bulguru dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać oliwę w garnku na małym ogniu; gotować i mieszać cebulę w gorącym oleju, aż zmięknie, 3 do 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Dodać czosnek i gotować, aż pachnące, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
3
Gotować i mieszać pomidory, za ' atar, papryka,kminek, czosnek w proszku, czarny pieprz, i pieprz cayenne w mieszaninie cebuli; wymieszać do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Całe świeże Jalapeno1 Całe świeże Jalapeno
Ser Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W PlasterkiSer Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W Plasterki
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Do Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona CebulaDo Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona Cebula
ZaatarZaatar
¼ łyżeczki Oregano¼ łyżeczki Oregano
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
4
Dodaj sok z marchwi, wodę, kostkę bulionu z kurczaka, kostkę bulionu o Smaku pomidorowym, soczewicę i bulgur; gotuj na małym ogniu, aż soczewica będzie miękka i bulgur wchłonie płyn, 30 do 40 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kostka Bulionowa Z KurczakaKostka Bulionowa Z Kurczaka
Kostka BulionowaKostka Bulionowa
Sok Z MarchwiSok Z Marchwi
SoczewicaSoczewica
BulgurBulgur
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
5
Chochla około 2/3 mieszaniny soczewicy do blendera i puree, aż będzie gładka. Powrót puree do stockpot i wymieszać. Dusić na małym ogniu przez około 5 Więcej minut do mieszania smaków.
Składniki, których będziesz potrzebować
SoczewicaSoczewica
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
ChochlaChochla
6
Wyjąć z ognia; wymieszać sok z cytryny i kolendrę do zupy. Górne pojedyncze porcje z odrobiną kwaśnej śmietany.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Chipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy CzekoladoweChipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy Czekoladowe
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)

Składniki

11 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.3 łyżki niesolonego masła, pokrojonego na 6 kawałków3 łyżki niesolonego masła, pokrojonego na 6 kawałków596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkibulgurbulgur2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkisok z marchwisok z marchwi01 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.pieprz cayenne (opcjonalnie)pieprz cayenne (opcjonalnie)1cubebulion z kurczakabulion z kurczaka1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)mielona świeża kolendra (opcjonalnie)mielona świeża kolendra (opcjonalnie)11 funt cukinii,sos pieprzowo-cytrynowysos pieprzowo-cytrynowy11 funt cukinii,ser topiony o obniżonej zawartości tłuszczu (Velveeta), pokrojony w plasterkiser topiony o obniżonej zawartości tłuszczu (Velveeta), pokrojony w plasterki11 funt cukinii,kminek mielonykminek mielony1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)1 szalotka, starta lub posiekana1 szalotka, starta lub posiekana1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)2 funty mieszanych odmian świeżych grzybów2 funty mieszanych odmian świeżych grzybów11 funt cukinii,Do posypania sałata rzymska, pokrojony pomidor i pokrojona w plasterki czerwona cebulaDo posypania sałata rzymska, pokrojony pomidor i pokrojona w plasterki czerwona cebula2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiczerwona soczewicaczerwona soczewica2pomidory rzymskie (śliwkowe) pokrojone w kostkępomidory rzymskie (śliwkowe) pokrojone w kostkę6(zima)śmietana (opcjonalnie)śmietana (opcjonalnie)1cubebulion o Smaku pomidorowymbulion o Smaku pomidorowym9466 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1 łyżeczka wędzonej soli hikorowej1 łyżeczka wędzonej soli hikorowej1cebula żółta pokrojona w kostkęcebula żółta pokrojona w kostkę21 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.za ' atarza ' atar
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia87
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn