Zupa z ciecierzycy, fasoli Cannellini i pszenicy

Zupa z ciecierzycy, fasoli Cannellini i pszenicy
Zupa z ciecierzycy, fasoli Cannellini i pszenicy to bezglutenowe i wegańskie danie główne. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 248 kalorii. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka tymianku, pieprzu, pietruszki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby użyć proszku do pieczenia można śledzić to danie główne z Proste Ciasto Malinowo-Cytrynowe jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Sałatka Z Pieczonej Dyni I Ciecierzycy, Zimowa zupa fasolowa cannellini, oraz Zupa Fasolowa Kale & Cannellini dla podobnych receptur.
TrudnośćEkspert
Gotowe W9 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia98
Magazyn