Zupa warzywno-Kluskowa

Zupa warzywno-Kluskowa
Zupa warzywno-Kluskowa wymaga z grubsza 1 godzina i 40 minut od początku do końca. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.32 za porcję. Jedna porcja zawiera 552 kalorie, 14g białka, oraz 26g tłuszczu. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 40 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz kurczaka stock-in-a-box, mąka, koperek, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Sprawdza się jako dość drogie danie główne. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia spektakularny spoonacular wynik 88%. Spróbuj Zupa Jarzynowa Z Kluskami, Zupa warzywno-Kluskowa, oraz Zupa Z Pierogów Warzywnych dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać duży holenderski piekarnik na średnim ogniu z oliwą z oliwek, 4 obroty patelni. Ćwiartkę i rdzeń kopru włoskiego, a następnie pokroić w małą kostkę i dodać do garnka. Posiekaj warzywa i dodawaj do garnka, aby utrzymać deskę do krojenia w czystości-dodaj pokrojony w kostkę seler, posiekany pasternak, marchew, ziemniaki, cebulę, czosnek i obficie dopraw solą i pieprzem, dodaj liście laurowe i tymianek. Pocić warzywa 8 do 10 minut pod przykryciem, mieszając dość często, następnie dodać wino i odgazować garnek wymieszać w bulionie plus 2 szklanki wody i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Liście LauroweLiście Laurowe
WarzywaWarzywa
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
PasternakPasternak
ZiemniakZiemniak
MarchewMarchew
SelerSeler
Koper WłoskiKoper Włoski
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
StadoStado
TymianekTymianek
WodaWoda
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Piec HolenderskiPiec Holenderski
PatelniaPatelnia
2
Rozgrzać masło na małej patelni na średnim ogniu do stopienia, a następnie ubić mąkę 1 minutę. Zasmażkę zeskrobać do zupy. Zupę dusić kilka minut, aby połączyć smaki, a następnie ostudzić i przykryć do posiłku make-ahead.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Doprowadzić zupę do wrzenia na średnim lub średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu. Biszkopt wymieszać z wodą i natką pietruszki zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Gdy zupa dojdzie do wrzenia dodaj groszek, koperek i zarezerwowane liście kopru włoskiego. Za pomocą 2 łyżek Wrzuć mieszankę biszkoptową do garnka kształtując małe pierogi w kształcie jajka. Przykryć i dusić na średnim ogniu przez 10 minut. Wyłącz ciepło i podawaj obfite, gęste zupy w płytkich miseczkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biszkopt MixBiszkopt Mix
Pietruszka-naćPietruszka-nać
Koper WłoskiKoper Włoski
WodaWoda
KoperKoper
GrochGroch
ZupaZupa
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
GarnekGarnek
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia35
Magazyn