Zupa serowa jarzynowa II
Zupa serowa jarzynowa II może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 527 kalorii, 24g białka, oraz 41 g tłuszczu na porcję. Na 1,86 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz skondensowany krem z rosołu, wodę, ser topiony i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 15 minut. Z łyżeczką wynik 48%, to danie jest solidne. Spróbuj Warzywna Zupa Serowa I, Warzywna Zupa Serowa, oraz Luksusowa zupa 7-warzywno-serowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce mikrofalowej gotuj warzywa w kuchence mikrofalowej przez 10 minut na wysokości. Wymieszać i obrócić w połowie drogi.
Na dużej wolnej kuchence wymieszaj zupę i wodę.
Dodaj cebulę, warzywa i czosnek, sól i pieprz do smaku i wymieszaj.
Dodać ser i wymieszać. Dusić około 2 godzin lub do zupy jest kremowy i ser topi.