Zupa Pomidorowo-Jęczmienna Z Czarnej Fasoli

Zupa Pomidorowo-Jęczmienna Z Czarnej Fasoli
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy,więc spróbuj zupy z pomidorowo-Czarnej Fasoli. Na 18 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 31 kalorii, 2G białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis służy 35. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Idź do sklepu i odbierz qt. woda, papryka, sos vinaigrette z pomidorów słonecznych i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Zupa pomidorowo-fasolowa z kremem Kolendrowo-limonkowym, Zupa z pieczonych pomidorów i Czarnej Fasoli Ellie Krieger z awokado, oraz Ognista Zupa pomidorowo-fasolowa z salsą ze świeżej kukurydzy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Cebulę i czosnek ugotować w sosie w dużym rondlu na średnim ogniu 5 min. lub aż cebula będzie miękka, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodać wszystkie pozostałe składniki z wyjątkiem zielonej papryki; dobrze wymieszać. Doprowadzić do wrzenia; dusić na średnim ogniu 15 min., mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielony PieprzZielony Pieprz
3
Zdjąć z ognia. Wymieszać z zieloną papryką; przykryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielony PieprzZielony Pieprz
4
Odstawić 5 min.

Wyposażenie

TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje35
Ocena Zdrowia8
Magazyn