Zupa Piwno-Serowa Z Grzankami Precelkowymi
Zupa piwno-serowa z grzankami precla to Wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 99 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz ser topiony, szczypiorek, precelki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Niewiele osób lubiło tę zupę. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 18%, który nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Zupa piwna z serem Cheddar z grzankami Pumpernikle, TGI Friday ' s Precel Sticks and Beer Cheese Dip, oraz Piwo Ser Kurczak Precel Suwaki.
Instrukcje
Połącz pierwsze 4 składniki w dużym rondlu; gotuj, odsłonięty, na średnim ogniu, często mieszając, aż ser się rozpuści.
Połączyć mąkę z wodą, mieszając trzepaczką; dodać do masy serowej. Przykryć i gotować na średnim ogniu 15 minut, stale mieszając, lub aż mieszanina jest lekko gęsta. Wymieszać z czerwoną papryką. Chochle do miseczek, posypać szczypiorkiem, a na wierzch precelkami.