Zupa ogórkowo-koperkowa z szalotki może być tylko zupa szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.16 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 126 kalorii, 6G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka maślanki, jogurt, sok z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Zupa ogórkowo-koperkowa, Zupa Ogórkowo-Koperkowa, oraz Chłodna Zupa Ogórkowo-Koperkowa.
Instrukcje
1
Cienko pokroić połowę ogórków w poprzek. Cienko pokroić połowę szalotki w poprzek. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ogórek
Zielona Cebula
2
Grubo posiekaj Pozostałe ogórki i szalotki i przenieś do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ogórek
Zielona Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Dodaj koperek, czosnek, sok z cytryny, maślankę i jogurt, i dać dobre, ale delikatne zamieszanie. Doprawić solą i pieprzem oraz przecier w blenderze do skroplenia. (Uwaga: Możesz użyć robota kuchennego, ale blender da gładszy, przyjemniejszy wynik.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Sok Z Cytryny
Maślanka
Czosnek
Jogurt
Koper
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Przelej zupę do dużej miski i dodaj zarezerwowane pokrojone ogórki i szalotki. Dostosuj przyprawy solą, pieprzem i Tabasco do smaku. Schłodzić przez co najmniej 2 godziny w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ogórek
Zielona Cebula
Przyprawy
Ostry Sos
Pieprz
Sól
Zupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona