Zupa Miso z zielenią wiosenną

Zupa Miso z zielenią wiosenną
Przepis zupa Miso z wiosennymi zieleniami może zaspokoić Japońskie pragnienie w około 45 minut. Ta zupa ma 60 kalorii, 3G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 2,74 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jeśli masz marchew, kombu, koperek i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 55%, co jest solidne. Spróbuj 15-minutowa zupa Miso z zieleniną i Tofu, Zupa jajeczna z zielenią wiosenną, oraz Wiosenna Zupa Z Zieleni I Makaronu dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć kombu i wody w dużym rondlu; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
KombuKombu
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Odcedzić w durszlaku nad miską, rezerwując płyn. Odrzuć kombu.
Składniki, których będziesz potrzebować
KombuKombu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Połącz 1/4 szklanki reserved liquid i miso, mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
MisoMiso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
4
Rozgrzać olej na patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Dodaj daikon, marchew, i dno cebuli; gotować 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Rzodkiewka DaikonRzodkiewka Daikon
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
6
Dodaj pozostały zarezerwowany płyn; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu 5 minut.
7
Dodać rukolę i koperek; gotować 1 minutę. Wymieszać mieszaninę miso i gotować 1 minutę. Wymieszać z sokiem z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Nie Z Lokalnego OgroduNie Z Lokalnego Ogrodu
KoperKoper
MisoMiso
8
Posypać zieloną cebulą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia17
Magazyn