Zupa Miso z zielenią wiosenną
Przepis zupa Miso z wiosennymi zieleniami może zaspokoić Japońskie pragnienie w około 45 minut. Ta zupa ma 60 kalorii, 3G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 2,74 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jeśli masz marchew, kombu, koperek i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 55%, co jest solidne. Spróbuj 15-minutowa zupa Miso z zieleniną i Tofu, Zupa jajeczna z zielenią wiosenną, oraz Wiosenna Zupa Z Zieleni I Makaronu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć kombu i wody w dużym rondlu; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 1 minutę.
Odcedzić w durszlaku nad miską, rezerwując płyn. Odrzuć kombu.
Połącz 1/4 szklanki reserved liquid i miso, mieszając trzepaczką.
Rozgrzać olej na patelni na średnim ogniu.
Dodaj daikon, marchew, i dno cebuli; gotować 3 protokół.
Dodaj pozostały zarezerwowany płyn; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu 5 minut.
Dodać rukolę i koperek; gotować 1 minutę. Wymieszać mieszaninę miso i gotować 1 minutę. Wymieszać z sokiem z cytryny.