Zupa Minestrone BEKA

Zupa Minestrone BEKA
Zupa Minestrone Bek może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole receptury dania głównego. Ten przepis bezglutenowy serwuje 6 i kosztuje 1,49 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 14g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 284 kalorie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Ten przepis od Allrecipes ma 3 fanów. Jeśli masz pod ręką wodę, bulion z kurczaka, cukinię i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Z łyżką wynik 74% to danie jest solidne. Spróbuj Zupa Minestrone, Zupa Minestrone, oraz Zupa Minestrone podobnych receptur.

Instrukcje

1
Masło rozgrzać w dużym garnku na średnim ogniu; gotować i mieszać cebulę i czosnek, aż cebula będzie przezroczysta, 5 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Dodać bulion z kurczaka, bulion wołowy i wodę; doprowadzić do duszenia. Wymieszać koncentrat pomidorowy, pomidory z jalapenos i ziemniaki w mieszaninie bulionowej; gotować na wolnym ogniu, aż ziemniaki będą lekko miękkie, 10 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Kawałki Warzyw Wielkości KęsaKawałki Warzyw Wielkości Kęsa
1 łyżka Papryczki Jalapeno Pokrojonej W Cienkie Plasterki1 łyżka Papryczki Jalapeno Pokrojonej W Cienkie Plasterki
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
3
Wymieszaj seler, cukinię, marchew i fasolę garbanzo w mieszaninę zupy; gotuj na wolnym ogniu, aż ziemniaki będą miękkie i smaki się zmieszają, 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia28
Magazyn