Zupa maślana z mlekiem kokosowym
Zupa Butternut z mlekiem kokosowym może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru zupy. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis służy 8 i kosztuje 35 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 92 kalorie, 1G białka, oraz 5G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz sok z limonki, wodę, mielony pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 29 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 62%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Zupa z dyni i mleka kokosowego, Dyni W Mleku Kokosowym, oraz Wegetariański gulasz z komosą ryżową , dyni i mlekiem kokosowym.
Instrukcje
Rozgrzać duży ciężki rondel na średnim ogniu.
Dodaj olej do patelni; zawirować do płaszcza.
Dodaj szalotki; smażyć 3 minuty lub aż zmiękną, mieszając od czasu do czasu.
Dodaj czosnek i imbir; smażyć 1 minutę.
Dodać 2 szklanki wody, mleko kokosowe, sól, czerwony pieprz, i squash; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować 20 minut lub do squash jest tender, mieszając od czasu do czasu.
Umieścić mieszaninę squasha w blenderze.
Usuń środkową część pokrywy blendera( aby umożliwić ucieczkę pary); zabezpiecz pokrywę blendera na blenderze.
Umieść czysty ręcznik nad otworem w pokrywie blendera (aby uniknąć rozprysków). Zmiksować na gładką masę. Wymieszać z sokiem.
W razie potrzeby udekoruj pieprzem i liśćmi kolendry.