Zupa Marchewkowa Z Czerwonej Papryki
Jeśli chcesz dodać więcej bezglutenowe przepisy do twojego pudełka z przepisami, zupa z marchwi z czerwonej papryki może być przepisem, który powinieneś wypróbować. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 520 kalorii, 53g białka, oraz 22g tłuszczu. Za 3,26 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Działa dobrze jako dość drogie danie główne. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. 15 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pod ręką masło, marchewkę, majeranek i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 20 minut. Przynosi ci smak domu. Z łyżką wynik 54%, to danie jest całkiem dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Zupa Z Czerwonej Papryki I Marchwi, Zupa Z Marchwi I Pieczonej Czerwonej Papryki, oraz Zupa Marchewkowa Z Czerwonej Papryki.
Instrukcje
Broil czerwona papryka 4 cale. od ciepła, aż skóra zostanie pokryta pęcherzami, około 6 minut. Szczypcami obróć pieprz o ćwierć obrotu. Podsmaż i obracaj, aż wszystkie strony będą pokryte pęcherzami i poczerniałe. Natychmiast umieść pieprz w misce; przykryj i odstaw na 15-20 minut. Obierz i wyrzuć zwęgloną skórę.
Usuń łodygę i nasiona; odłóż pieprz na bok.
W dużym rondlu ugotuj marchewki, cebulę i ryż na maśle, aż cebula będzie miękka. Dodaj bulion, wodę, sok pomarańczowy, koperek, skórkę pomarańczową, sól, majeranek, tymianek, rozmaryn, szałwię i pieprz. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 20-25 minut lub do miękkości marchwi i ryżu. Ostudzić przez 10 minut.
W blenderze puree z marchwi i pieczonej papryki w małych partiach. Wróć na patelnię;podgrzej.