Zupa kukurydziana wędzona z chrupiącą skórką kaczki
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj wędzonej zupy kukurydzianej z chrupiącą skórką kaczki. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 492 kalorie, 22g białka, oraz 27 g tłuszczu. Na 4,53 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Mieszanka ziemniaków russet, papryka, mleko, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. 7 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Crispy-Skin Grillowana Kaczka Confit, Zupa Kukurydziana Z Łososia Wędzonego, oraz Kiełbasa Wędzona Kukurydza Chowder.
Instrukcje
1
Składniki dobrze wymieszać i używać do sezonowania ciemnego mięsa przed paleniem. Resztki przechowywać w szczelnie zamkniętym pojemniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
2
Umyć i osuszyć piersi kaczki. Ostrym nożem zdobądź skórę i tłuszcz, uważając, aby nie przeciąć mięsa. Obie strony piersi posmarować suchym masażem i schłodzić do jednego dnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pierś Z Kaczki
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
3
Przygotuj palacza zgodnie z instrukcjami producentów, używając preferowanego drewna do palenia.
4
Umieść dwa kłosy kukurydzy na Dolnym stojaku tuż nad miską na wodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kukurydza Na Kolbie
Mielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo Starta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielona Gałka Muszkatołowa Lub
5
Ułożyć skórkę kaczki na górnej półce nad kukurydzą. Dym, aż kaczka się ugotuje, około 40-50 minut.
Pokroić ziarna z czterech pozostałych kłosów w tę samą miskę i zarezerwować kolby na czas.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny Lukrecjowe
9
Usunąć skórę z jednej połowy piersi kaczki i posiekać. W dużym, ciężkim garnku na małym ogniu Renderuj tłuszcz ze skóry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pierś Z Kaczki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
10
Usuń chrupiącą skórę z garnka łyżką szczelinową i umieść na wyłożonym ręcznikiem papierowym talerzu do ostygnięcia. Wyrzucić tłuszcz na 1 łyżkę, która pozostaje w garnku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
11
Dodaj 1 łyżkę masła do tłuszczu z kaczki i zwiększ temperaturę do średniej wysokości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tłuszcz Z Kaczki
1/4 Funta Grzybów Morelowych
12
Podsmażyć cebulę, paprykę i seler w tłuszczu z kaczki i maśle, aż zwiędną. Nie brązowiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszony Makaron Rigatoni
Tłuszcz Z Kaczki
1/4 Funta Grzybów Morelowych
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
2 łyżki Whisky Sour Mash
13
Dodać kolby kukurydzy i pozostałe składniki przez ziemniaki. Doprowadzić do duszenia i gotować, aż ziemniaki będą miękkie, o 15 protokół. Odrzuć kolby kukurydzy, gałązkę tymianku, szałwię i liść laurowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Przełożyć zupę do blendera partiami i czystą, aż będzie gładka. (Aby uzyskać aksamitną konsystencję, przecedzić zupę przez sitko o drobnej siatce i nacisnąć na ciała stałe, aby uzyskać jak najwięcej płynu, a następnie wyrzucić ciała stałe.) Wymieszać z grubą śmietaną lub pół na pół i dostosować przyprawę do smaku. Aby służyć, zupa z kadzi do misek i top z chrupiącą skórką z kaczki.