Zupa Kalafiorowa Niskowęglowodanowa
Zupa z kalafiora Low Carb może być tylko zupą, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 149 kalorii. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.02 za porcję. 382 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz bulion warzywny, sól i pieprz, ciężką śmietanę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 32%. Spróbuj Pizza kalafiorowa niskowęglowodanowa, Tortille kalafiorowe niskowęglowodanowe, oraz Niskowęglowodanowy kalafior smażony ryż dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę z oliwek i masło w dużym garnku na średnim ogniu i podsmażyć pory, kalafior i czosnek przez około 10 minut. Wymieszać bulion warzywny i doprowadzić mieszaninę do wrzenia. Zmniejszyć ogień, przykryć i gotować na wolnym ogniu 45 minut.
Zupę wyjąć z ognia. Zmiksować zupę za pomocą miksera zanurzeniowego lub miksera ręcznego. Doprawić solą i pieprzem.
Wymieszać z grubą śmietaną i kontynuować mieszanie do uzyskania gładkiej konsystencji.