Zupa Kalafiorowa Gładka
Zupa kalafior gładki może być tylko zupa szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 49 kalorii. Na 69 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Udaj się do sklepu i podnieś pietruszkę, masło, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 41%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Zupa Truskawkowa Gładka, Zupa Marchewkowa Gładka, oraz Kremowa zupa kalafiorowa z okruchami kalafiora parmezanem.
Instrukcje
W dużym garnku na średnim ogniu rozpuść masło. Czosnek ugotować na maśle 30 sekund, następnie wymieszać gałkę muszkatołową, pieprz i sól i gotować 30 sekund więcej.
Wlać wodę i wprowadzić kalafior. Doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień, przykryć i dusić 20 minut, aż kalafior będzie miękki.
W małym rondlu na średnim ogniu, gotować marchewkę z wodą na pokrycie, aż po prostu miękkie.
Zupa z kalafiora Puree w blenderze lub robocie kuchennym lub w blenderze zanurzeniowym. Wymieszać z zarezerwowaną marchewką, zieloną cebulą i pietruszką.