Zupa fasolowa z szynką i jarmużem to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 35g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 434 kalorie. Na 1,56 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Mieszanka Garni bukiet: tymianek, ząbki czosnku, sól i pieprz, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Z łyżeczką wynik 77%, to danie jest solidne. Spróbuj Zupa Z Grubej Czarnej Fasoli, Chunky Vegetable Black Bean Soup, oraz Gruba zupa z białej fasoli z salami smażonymi na patelni dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Fasolę włożyć do dużego garnka do zupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola
Zupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
2
Dodać szynkę, całą marchewkę, czosnek, seler, całą cebulę, Garni bukiet i wodę i doprowadzić do wrzenia. Przykryć częściowo i gotować na umiarkowanym ogniu, aż fasola są ledwo miękkie, o 1 1/2 godziny.
Za pomocą łyżki szczelinowej Odrzuć marchew, seler i cebulę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marchew
Seler
Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowa
4
Dodać pokrojoną w plasterki marchew, pokrojoną cebulę i wywar; doprawić solą i pieprzem. Przykryć częściowo i gotować na wolnym ogniu, aż ziarna będą miękkie, o 45 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Marchew
Fasola
Cebula
Stado
5
Wyjąć skos i lekko ostudzić, następnie rozdrobnić mięso i powrócić do zupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięso
Zupa
6
Dodać jarmuż i gotować do miękkości, 10 protokół. Odrzucić Garni bukiet, doprawić solą i pieprzem; podawać.