Zupa cebulowa z Fontiną i tymiankiem

Zupa cebulowa z Fontiną i tymiankiem
Zupa cebulowa z Fontinanem i tymiankiem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Na $2.0 za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 14g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 338 kalorii. 3 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz bulion wołowy, ser fontina, cebulę vidalian i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 39 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pieczona Fontina z czosnkiem, oliwą z oliwek i tymiankiem, Fontina, Speck i warstwy cebuli, oraz Zielona cebula i Fontinan Arancini dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
W średnim, ciężkim rondlu rozgrzej oliwę na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Dodać cebulę, sól i pieprz. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż cebula będzie miękka, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
(duża Tuba)(duża Tuba)
4
Dodaj tymianek i bulion. Dusić, odkryte, aż cebula są miękkie, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
5
Zupę podzielić pomiędzy 4 żaroodporne ramekiny. Podziel chleb w kostkach między ramekiny. Na wierzchu kromki sera fontina.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser FontinaSer Fontina
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
Pokrojone W Słoiki PepperonciniPokrojone W Słoiki Pepperoncini
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
6
Umieścić pod brojlerem, aż ser będzie złoty i bąbelkowy, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do PodaniaPełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do Podania
7
Podawać natychmiast.
TrudnośćŚredni
Gotowe W39 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn