Zupa cebulowa z Fontiną i tymiankiem
Zupa cebulowa z Fontinanem i tymiankiem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Na $2.0 za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 14g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 338 kalorii. 3 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz bulion wołowy, ser fontina, cebulę vidalian i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 39 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pieczona Fontina z czosnkiem, oliwą z oliwek i tymiankiem, Fontina, Speck i warstwy cebuli, oraz Zielona cebula i Fontinan Arancini dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
W średnim, ciężkim rondlu rozgrzej oliwę na średnim ogniu.
Dodać cebulę, sól i pieprz. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż cebula będzie miękka, o 10 protokół.
Dodaj tymianek i bulion. Dusić, odkryte, aż cebula są miękkie, o 15 protokół.
Zupę podzielić pomiędzy 4 żaroodporne ramekiny. Podziel chleb w kostkach między ramekiny. Na wierzchu kromki sera fontina.
Umieścić pod brojlerem, aż ser będzie złoty i bąbelkowy, o 4 protokół.