Ziołowa Nóżka Jagnięca

Ziołowa Nóżka Jagnięca
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur dania głównego, więc dać ziołami Crusted nogi jagnięciny spróbować. Jedna porcja zawiera 441 kalorii, 53g białka, oraz 21 g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $4.79 za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka bułki tartej, sól i pieprz, sok z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ziołowa Nóżka Jagnięca, Ziołowa nóżka Jagnięca, oraz Kotlety Jagnięce Z Ziołami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 32
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
W misce wymieszaj bułkę tartą z masłem, czosnkiem, pietruszką, tymiankiem, rozmarynem i sokiem z cytryny. Jagnięcinę doprawić solą i pieprzem. Rub część mieszaniny ziół Na spodzie jagnięciny i ustawić w patelni do pieczenia, strona tłuszczu do góry.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Rozprowadzić musztardę na wierzchu jagnięciny, a następnie pokleić pozostałą mieszaninę ziół na wierzchu jagnięciny.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
4
Jagnięcinę piec przez około 2 godziny, aż się zarumienią na wierzchu, a w najgrubszą część mięsa wstawimy natychmiastowy termometr 150 na średnie mięso.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
5
Przełożyć jagnięcinę na deskę do rzeźbienia i odstawić na 15 minut. Pokroić w plasterki i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia35
Magazyn