Zioła Tiffany ' ego pieczone indyki
Tiffany zioła pieczone indyka może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezmleczny przepis służy 18 i kosztuje 61 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 31g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 221 kalorii. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz olej roślinny, bazylię, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Z łyżeczką wynik 51%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Polędwiczki z indyka pieczone w ziołach z dressingiem Mango, limonką i imbirem oraz prażonymi słodkimi ziemniakami, Pieczony indyk z masłem ziołowym i prażoną szalotką, oraz Indyk Pieczony Ziołami.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Potrząśnij mąką w torbie piekarnika Reynolds®; umieść na dużej patelni o głębokości co najmniej 2 cali. Spryskać wewnątrz worka nieprzywierającym sprayem do gotowania, w razie potrzeby, aby zmniejszyć przyklejanie się dużych indyków.
Dodaj warzywa do worka piekarnika.
Usuń szyję i podroby z indyka. Spłucz indyka, osusz i posmaruj olejem.
Połącz przyprawy w małej misce; posyp i równomiernie natrzyj indyka.
Umieścić indyka w piekarniku worka na wierzchu warzyw.
Zamknij torbę piekarnika z nylonowym krawatem; Wytnij sześć szczelin 1/2 cala na górze. Włóż termometr do mięsa przez szczelinę w worku w najgrubszą część wewnętrznej części uda, nie dotykając kości. Włóż końce torby do patelni.
Piec według czasów poniżej * lub do czasu, aż termometr mięsa wskaże 180 stopni F.
Odstawić w torbie piekarnika 15 minut.
Wytnij otwarty wierzch torby. Użyj dwóch widelców do rzeźbienia, wkładając po jednym na każdym końcu, aby podnieść indyka z torby.