Zioła Potarte Wieprzowina
Ziele przetarte wieprzowina wymaga z grubsza 3 godziny i 20 minut od początku do końca. Ten przepis służy 16 i kosztuje $1.78 za porcję. Jedna porcja zawiera 212 kalorii, 32G białka, oraz 6G tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Działa dobrze jako marynata w rozsądnej cenie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz pod ręką wodę, sos sojowy, ocet i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 73%, co jest dobre. Podobne przepisy to Ziołowe Kotlety Wieprzowe, Pieczeń Wieprzowa Natarta Ziołami, oraz Polędwiczki Wieprzowe Natarte Ziołami.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C).
W misce połącz szałwię, sól, pieprz i czosnek. Natrzeć dokładnie całą wieprzowinę.
Umieścić wieprzowinę w odkrytej patelni do pieczenia na środkowym stojaku piekarnika.
Piec w nagrzanym piekarniku około 3 godzin, lub aż temperatura wewnętrzna osiągnie co najmniej 145 Stopni F (63 Stopni C), w zależności od pożądanej doneness.
W międzyczasie w małym rondlu umieść granulowany słodzik SPLENDA®, skrobię kukurydzianą, ocet, wodę i sos sojowy.
Podgrzewaj, mieszając od czasu do czasu, aż mieszanina zacznie bąbelkować i lekko zagęścić.
Pieczenie pędzlem z glazurą 3 lub 4 razy w ciągu ostatniej 1/2 godziny gotowania.
Pozostałą glazurę zalać pieczeniem i podawać.