Zimowa Zupa Korzeniowa
Need a zupa bezglutenowa? Zimowa zupa korzeniowa może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 251 kalorii, 4G białka, oraz 8G tłuszczu. Na 78 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz bulionówkę z kurczaka, śmietanę, ziemniaki russet i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Pieczona Zimowa Zupa Korzeniowa, Zupa Zimowa z warzywami i warzywami korzeniowymi, oraz Korzeń na zimowe warzywa.
Instrukcje
W dużym rondlu umieść cebulę, ziemniaki, pasternak, słodkie ziemniaki, pochrzyn i kostki kopru włoskiego i dodaj wodę do przykrycia. Doprowadzić do wrzenia i wymieszać w kostkach bulionowych z kurczaka. Zmniejszyć ogień do średniej i gotować na wolnym ogniu, aż warzywa będą miękkie, o 30 protokół.
Odcedzić i rezerwy gotowania bulionu.
Włożyć warzywa i 1 szklankę bulionu do blendera, przykryć i zmiksować na gładką masę.
Wlać śmietanę i dodać sól do zupy. Puls kilka razy połączyć. Jeśli zupa jest zbyt gęsta, zmiksuj więcej bulionu.
Podawać w miseczkach z odrobiną kwaśnej śmietany.