Ziemniaki pieczone z miętą i czosnkiem
Mięta i czosnek-pieczone ziemniaki może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 8. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, cały 30, i wegańskie przepis ma 99 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz oliwę z oliwek, miętę, ząbek czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 53%. Spróbuj Młode ziemniaki z czosnkiem, miętą i masłem, Ziemniaki czosnkowe z trawą cytrynową i miętą, oraz Grillowany Schab jagnięcy z sosem Cabernet-miętowym i puree czosnkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć ziemniaki, 1 łyżeczka oliwy z oliwek, 1/4 łyżeczka soli, i 1/4 łyżeczka pieprzu w dużej misce; wrzucić dobrze do Płaszcz ziemniaki. Ułóż ziemniaki w jednej warstwie na patelni z galaretką pokrytej sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 450 przez 30 minut lub aż ziemniaki będą miękkie i złociste, mieszając po 15 minutach.
Umieść ziemniaki w dużej misce.
Dodaj pozostałe 1 łyżka oliwy z oliwek, pozostałe 1/4 łyżeczki soli, pozostałe 1/4 łyżeczki pieprzu, mięta, i czosnek; wrzucić dobrze.