Ziemniaki nadziewane szynką i Gruyère

Ziemniaki nadziewane szynką i Gruyère
Ziemniaki nadziewane szynką i Gruyère to bezglutenowe przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 271 kalorii. Na 98 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i podnieś pietruszkę, szynkę, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Faszerowane ziemniaki z szynką, tymiankiem i Gruyere, Ziemniaki Gruyere, oraz Nadziewane pomidory z Gruyère dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 50
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan Plus Trochę Do Podania1/4 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan Plus Trochę Do Podania
2
Ziemniaki przebić widelcem i ułożyć w kółko na papierowych ręcznikach w kuchence mikrofalowej. Ziemniaki przykryć wilgotnymi papierowymi ręcznikami. Ziemniaki mikrofalowe w wysokiej 12 minut lub do czasu zakończenia, przestawianie po 6 minutach.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
Mieszanka Warzyw KalifornijskichMieszanka Warzyw Kalifornijskich
1/4 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan Plus Trochę Do Podania1/4 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan Plus Trochę Do Podania
3
Odstawić 2 minuty. Podziel otwarte ziemniaki; miąższ wyjąć, pozostawiając skorupę o grubości 1/4 cala. Muszle rezerwowe; odstawić miąższ na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
1 łyżka Suszonej Marsali1 łyżka Suszonej Marsali
4
Masło rozgrzać na małej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szklanki Masła Orzechowego, Grubo PosiekaneSzklanki Masła Orzechowego, Grubo Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Dodaj czosnek; smażyć 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
6
Dodać mleko; doprowadzić do gotowanego na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego SmażeniaOlej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego Smażenia
7
Mieszankę mleczną zalać miąższem ziemniaczanym.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Olej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego SmażeniaOlej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego Smażenia
8
Dodaj 1/4 szklanki sera, szynki i pozostałych składników, dobrze mieszając. Skorupy nadziewać mieszanką ziemniaczaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
1 łyżka Suszonej Marsali1 łyżka Suszonej Marsali
(wybierz Smak: Original Swiss, Papryczka Jalapeno, Czosnek I Zioła Lub Parmezan)(wybierz Smak: Original Swiss, Papryczka Jalapeno, Czosnek I Zioła Lub Parmezan)
9
Posypać równomiernie 1/4 szklanki sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
10
Piec w 500 przez 8 minut lub aż ser zacznie brązowieć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan Plus Trochę Do Podania1/4 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan Plus Trochę Do Podania
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia10
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn