Ziemniaki nadziewane szynką i Gruyère
Ziemniaki nadziewane szynką i Gruyère to bezglutenowe przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 271 kalorii. Na 98 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i podnieś pietruszkę, szynkę, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Faszerowane ziemniaki z szynką, tymiankiem i Gruyere, Ziemniaki Gruyere, oraz Nadziewane pomidory z Gruyère dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ziemniaki przebić widelcem i ułożyć w kółko na papierowych ręcznikach w kuchence mikrofalowej. Ziemniaki przykryć wilgotnymi papierowymi ręcznikami. Ziemniaki mikrofalowe w wysokiej 12 minut lub do czasu zakończenia, przestawianie po 6 minutach.
Odstawić 2 minuty. Podziel otwarte ziemniaki; miąższ wyjąć, pozostawiając skorupę o grubości 1/4 cala. Muszle rezerwowe; odstawić miąższ na bok.
Masło rozgrzać na małej patelni na średnim ogniu.
Dodaj czosnek; smażyć 30 sekund.
Dodać mleko; doprowadzić do gotowanego na wolnym ogniu.
Mieszankę mleczną zalać miąższem ziemniaczanym.
Dodaj 1/4 szklanki sera, szynki i pozostałych składników, dobrze mieszając. Skorupy nadziewać mieszanką ziemniaczaną.
Posypać równomiernie 1/4 szklanki sera.
Piec w 500 przez 8 minut lub aż ser zacznie brązowieć.