Zielony Dip Chile
Zielony Dip Chile może być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji przystawek. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 60 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 24. Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę, chili w proszku, sól czosnkową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 10 minut. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 10%, co jest raczej złe. Spróbuj Zielone Ciasto Krabowe Chile Z Zielonym Majonezem Chile, Kawa i Ancho Chile Spódnica stek z Zielonym Chile-Apple Relish, oraz Chile-polędwica i zielone nachos Chile dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce, wymieszać wszystkie składniki z wyjątkiem sera, chiles i kawałki flatbread. Wymieszać z serem i chiles.
Okładka; przechowywać w lodówce 2 do 4 godzin do mieszania smaków.
Podawać z kawałkami płaskiego chleba.