Zielona Fasola Cytrynowo-Migdałowa
Cytrynowo-migdałowa fasolka szparagowa może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje 73 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 277 kalorii, 14g białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz skórkę z cytryny, bulion z kurczaka, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so awesome spoonacular score of 39%. Podobne przepisy to Fasolka szparagowa z cytrynowo-migdałowym Pesto, Fasolka szparagowa z migdałowo-cytrynowym brązowym masłem, oraz Meyer Lemon Butter & Almond Green Beans.
Instrukcje
Roztopić 3 łyżki masła na dużej patelni na średnim ogniu; dodać 6 cienko pokrojoną zieloną cebulę, i saute 2 protokół.
Dodać 3/4 szklanki bulionu z kurczaka i doprowadzić do wrzenia.
Dodaj 2 (14-uncja) Pakiety mrożone całą fasolkę szparagową, 1 łyżeczka przyprawy pieprz, i 1/4 łyżeczka soli; gotować 5 do 7 minut lub aż chrupiące-przetargu. Wymieszać 1 łyżkę startej skórki cytryny i 1/2 szklanki prażonych migdałów.