Zielenina mieszana z sosem Boczkowo-chrzanowym
Mieszane zielenie z sosem Boczkowo-chrzanowym może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 83 kalorie, 6G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 94 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, chrzan, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Mieszane warzywa z pikantnym sosem, Mieszane warzywa z sosem musztardowym, oraz Mieszane warzywa z francuskim sosem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść boczek na bezpiecznym w kuchence mikrofalowej talerzu wyłożonym papierowymi ręcznikami. Kuchenka mikrofalowa na wysokości 5 minut.
Wyjąć z kuchenki mikrofalowej i pokruszyć boczek.
Połączyć maślankę i kolejne 4 składniki, dobrze mieszając trzepaczką.
Połączyć warzywa sałatkowe i grzyby; układać równomiernie na talerzach sałatkowych. Łyżka 2 łyżki maślanki sos na każdej sałatce; posypać równomiernie boczkiem.
W razie potrzeby posypać świeżo zmielonym czarnym pieprzem.