Zdrowszy Chleb Z Kwaśną Śmietaną Bananową

Zdrowszy Chleb Z Kwaśną Śmietaną Bananową
Zdrowsze Banana kwaśnej śmietany chleb może być tylko chleb szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 28g białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 1395 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.56 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz mąkę, zmielony cynamon, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 50%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Najlepszy Chleb Bananowy Z Kwaśną Śmietaną, Chleb Bananowy Z Kwaśną Śmietaną, oraz Chleb Bananowy Z Kwaśną Śmietaną.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F (150 stopni C). Smar cztery patelnie bochenkowe 7x3 cale.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
PiekarnikPiekarnik
2
W małej miseczce wymieszać 2 łyżki białego cukru i 1 łyżeczkę cynamonu. Kurz garnki lekko z mieszaniną cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
CynamonCynamon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Beat masło i 1 1/2 szklanki cukru z mikserem elektrycznym w dużej misce, aż będzie gładka. Zmiksuj jajka, puree bananowe, śmietanę, ekstrakt waniliowy i 2 łyżeczki cynamonu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z WaniliiEkstrakt Z Wanilii
Puree BananowePuree Bananowe
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
CynamonCynamon
MasłoMasło
CukierCukier
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
W misce wymieszać sól, sodę oczyszczoną, mąkę uniwersalną i mąkę pełnoziarnistą. Wymieszać mieszaninę mąki do mieszaniny masła, aż tylko połączone; złożyć w orzechach. Podzielić na przygotowane Patelnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka PszennaMąka Pszenna
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
MasłoMasło
OrzechyOrzechy
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Piec w nagrzanym piekarniku, aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta, około 1 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia13
Rodzaje PotrawChleb
Magazyn