Zdrowe i pyszne: pieczarki Nadziewane małż to pescatarian hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 18. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 53 kalorie. Na 30 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka pieprzu, pietruszki, cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 48 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Pieczarki faszerowane małż, Pieczarki Faszerowane Małż, oraz Pieczarki Portabella Faszerowane Małż.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350ºF. Oczyścić łodygi grzyby i umieścić otwartą stronę w dół w naczyniu do pieczenia szkła 9x13.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Czerwona Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2
Piec 10-15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
3
Wyjąć z piekarnika i namoczyć płyn ręcznikiem papierowym.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
4
Podczas pieczenia grzybów, osuszyć małże, rezerwując wodę do pakowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Ziemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią Kostkę
Chardonnay, Muscadet i Riesling są doskonałym wyborem dla małży. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Możesz spróbować Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 27 dolarów za butelkę.