Zdrowa Gorąca Niemiecka Sałatka Ziemniaczana

Zdrowa Gorąca Niemiecka Sałatka Ziemniaczana
Przepis zdrowa Gorąca niemiecka Sałatka ziemniaczana jest gotowa w około 45 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezmleczne opcja dla miłośników europejskiej żywności. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 180 kalorii, 4G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 8. Sprawdza się jako niedrogi dodatek do 4 Lipca. 38 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka octu jabłkowego, olej canolan, nasiona selera i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Niemiecka Sałatka Ziemniaczana, Gorąca Niemiecka Sałatka Ziemniaczana, oraz Gorąca Niemiecka Sałatka Ziemniaczana dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W rondlu 4-quart, umieścić ziemniaki.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodaj wodę tylko na pokrycie.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
3
Podgrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło do niskiego poziomu. Dusić pod przykryciem, 25 do 30 minut lub do miękkości.
4
Odcedzić; lekko ostudzić.
5
Pokroić w plasterki.
6
Tymczasem, w 12-calowej patelni nonstick, gotować boczek na średnim ogniu, aż ostry.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Osuszyć na ręcznikach papierowych. Boczek posiekać; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
8
Usunąć i wyrzucić kapie z boczku z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapanie Z BoczkuKapanie Z Boczku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
9
Dodać olej; podgrzać na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
10
Dodać cebulę; gotować od 3 do 4 minut, często mieszając, aż do miękkości. Wymieszać z mąką, cukrem, solą, nasionami selera i pieprzem. Stopniowo mieszaj w wodzie, occie i musztardzie. Gotować na średnim ogniu 2 do 3 minut, stale mieszając, aż bąbelki i zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona SeleraNasiona Selera
MusztardaMusztarda
OcetOcet
CebulaCebula
PieprzPieprz
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
WodaWoda
SólSól
11
Wymieszać z ziemniakami i boczkiem. Gotować, często mieszając, aż do całkowitego ogrzania. Podawać, posypać natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
Pietruszka-naćPietruszka-nać
BoczekBoczek

Polecane wino: Dornfelder, Riesling

Niemiecki w menu? Spróbuj sparować z Dornfelder i Riesling. Piwo może wydawać się naturalnym wyborem dla niemieckiego jedzenia, ale niemiecki riesling wspaniale komponuje się z owocami morza i sznyclem, podczas gdy niemiecki czerwony Dornfelder dobrze komponuje się z wołowiną i mięsem z dziczyzny. Jednym z win, które można spróbować jest Heinz Eifel Shine Dornfelder Sweet red. Ma 3,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 12 dolarów.
Heinz Eifel Shine Dornfelder Sweet Red
Heinz Eifel Shine Dornfelder Sweet Red
Odbicie promieni słonecznych od rzeki Rhein pomaga dojrzewać te obfite czerwone winogrona, tworząc w ten sposób pełne wino o Smaku ciemnoczerwonych owoców z dobrze zbalansowaną słodyczą.Ciesz się lekko schłodzonym samodzielnie lub z serami, makaronem sałatkowym i rybami.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Magazyn