Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc wypróbuj Harvest Fruit & Nut Pie. Na 85 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 20 porcji z 348 kalorii, 3G białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz orzechy włoskie, gałka muszkatołowa, Skórki ciasto głębokie danie, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Batoniki do żucia z owocami i orzechami, Parfaits z owoców tropikalnych z batem z orzechów waniliowych, oraz Zbierz Owoce Chleb dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wymieszać jabłka, żurawinę, ananasa, orzechy włoskie i cukier. Przesiać razem brązowy cukier, mąkę, cynamon i gałkę muszkatołową; dodać do mieszaniny jabłek. Ułóż 2 skorupy pie w dwóch 9 " Pie talerze. Podzielić mieszaninę równo między Skórki ciasto; kropki każdy z masłem i przykryć wierzchnią skórkę ciasto, zaciskając do uszczelnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dietetyczna Soda Kremowa
Brzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W Plasterki
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek