Zawijanie Sałaty Z Indyka Azjatyckiego
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać Asian Indyk sałata Wrap spróbować. Ten bezglutenowy i przyjazny dla fodmap przepis służy 1 i kosztuje 89 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 420 kalorii, 19g białka, oraz 11g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz oscar mayer Deli pierś z indyka, liście sałaty, single i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać majonez można śledzić to danie główne z Super! Ciasteczka Z Masłem Orzechowym Lżejsze jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Asian Roll Sałata Wrap, Azjatycka Sałatka Z Kurczakiem Sałata Wrap, oraz Sałata Azjatycka Wrap Chicken Chopped Salad dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wrzucić coleslaw blend z majonezem i sosem sojowym; łyżka równomiernie na liście sałaty.
Doprawić pozostałymi składnikami. Złożyć po bokach liści sałaty; zwinąć, aby całkowicie zamknąć nadzienie.
Podawać natychmiast. Lub owinąć szczelnie w folię i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asian bardzo dobrze współpracuje z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Jednym z win, które można spróbować jest Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 24 dolarów.
![Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc]()
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Podobnie jak Transport na wiosenną łąkę, to urocze wino wyświetla kuszące aromaty rumianku, werbeny cytrynowej, tymianku i pikantnych cytrusów. Na długim, orzeźwiającym podniebieniu, doskonała naturalna kwasowość i wilgotna mineralność żwiru wprowadzają piękną energię do wina, przenosząc smaki zielonego jabłka i gruszki Anjou do jasnego, skoncentrowanego wykończenia.