Zasłużone, dobrze ubrane Indywidualne kalosze wołowe z gotowanymi na parze brokułami

Zasłużone, dobrze ubrane Indywidualne kalosze wołowe z gotowanymi na parze brokułami
Zasłużone, dobrze ubrane Indywidualne kalosze wołowe z brokułami na parze mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 656 kalorii, 16G białka, oraz 35 g tłuszczu. Na 2,15 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 21 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 32 minuty. Jeśli masz oliwę z oliwek, sól i pieprz, ciasto francuskie i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 88%, co jest niesamowite. Podobne przepisy to Indywidualne Kalosze Wołowe, Indywidualne Kalosze Wołowe, oraz Indywidualne kalosze wołowe z pieczarkami Duxelles.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Rozgrzać małą patelnię na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodać olej, masło, szalotkę i posiekane grzyby. Pieczarki przyprawiamy solą i pieprzem i podsmażamy 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
GrzybyGrzyby
SzalotkaSzalotka
MasłoMasło
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
4
Do pieczarek dodać sherry i pozostawić do odparowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
5
Grzyby wyjąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
6
Na patelni nonstick na dużym ogniu, sear mięsa 2 minut z każdej strony w mżawce oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Wyjąć patelnię z ognia i doprawić mięso solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Pokrój mus na 4 kawałki, po 2 uncje każdy pokrojony w 1/2 poziomo.
9
Rozłóż arkusz ciasta francuskiego na arkusz ciastek pokryty pergaminem. Ćwiartować ciasto ostrym nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Arkusze Ciasta FrancuskiegoArkusze Ciasta Francuskiego
Pliki CookiePliki Cookie
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
NóżNóż
10
Rozwałkuj każdy kawałek ciasta na prostokąt o wymiarach 10 na 6 cali. Na każdym prostokącie ciasta umieść 1/4 ugotowanych grzybów. Top grzyby z 2 uncji pasztetu i 1 tournedo wołowiny. Zawiń ciasto i nad mięsem. Zapieczętować ciasto umyciem jajecznym i nadmiarem pokroić. Użyj resztek ciasta, aby zrobić dekoracyjne ozdoby na wierzchołki kaloszy. Obrócić owinięte kalosze i przykryć umyć jajkiem za pomocą pędzla do ciast. Dodać ciasto przybiera umyć jajkiem. Aby uzyskać prostą dekorację, rozwałkuj kawałki ciasta na długi, cienki sznurek spaghetti i wykonaj wiry na każdym z nich.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
SpaghettiSpaghetti
CiastoCiasto
WołowinaWołowina
MięsoMięso
PasztetPasztet
RolkaRolka
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczotka Do CiastaSzczotka Do Ciasta
11
Piec kalosze wołowe 10 minut lub do złotego koloru.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
12
Odstawić 5 minut, a następnie służyć.
13
Brokuły parować w 1-calowej gotującej się osolonej wodzie, pod przykryciem, przez 8 do 10 minut lub do momentu, aż będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
BrokułyBrokuły
WodaWoda
14
Przełożyć włócznie na talerz do serwowania lub pojedyncze talerze obiadowe wzdłuż kaloszy bocznych.
TrudnośćTwardy
Gotowe W32 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia31
Magazyn