Zasłużone, dobrze ubrane Indywidualne kalosze wołowe z gotowanymi na parze brokułami
Zasłużone, dobrze ubrane Indywidualne kalosze wołowe z brokułami na parze mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 656 kalorii, 16G białka, oraz 35 g tłuszczu. Na 2,15 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 21 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 32 minuty. Jeśli masz oliwę z oliwek, sól i pieprz, ciasto francuskie i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 88%, co jest niesamowite. Podobne przepisy to Indywidualne Kalosze Wołowe, Indywidualne Kalosze Wołowe, oraz Indywidualne kalosze wołowe z pieczarkami Duxelles.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Rozgrzać małą patelnię na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Dodać olej, masło, szalotkę i posiekane grzyby. Pieczarki przyprawiamy solą i pieprzem i podsmażamy 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Grzyby
Szalotka
Masło
Olej Do Smażenia
4
Do pieczarek dodać sherry i pozostawić do odparowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby
Marynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
5
Grzyby wyjąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby
6
Na patelni nonstick na dużym ogniu, sear mięsa 2 minut z każdej strony w mżawce oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięso
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
7
Wyjąć patelnię z ognia i doprawić mięso solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Mięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
8
Pokrój mus na 4 kawałki, po 2 uncje każdy pokrojony w 1/2 poziomo.
9
Rozłóż arkusz ciasta francuskiego na arkusz ciastek pokryty pergaminem. Ćwiartować ciasto ostrym nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Arkusze Ciasta Francuskiego
Pliki Cookie
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Ciasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do Pieczenia
Blacha Do Pieczenia
Nóż
10
Rozwałkuj każdy kawałek ciasta na prostokąt o wymiarach 10 na 6 cali. Na każdym prostokącie ciasta umieść 1/4 ugotowanych grzybów. Top grzyby z 2 uncji pasztetu i 1 tournedo wołowiny. Zawiń ciasto i nad mięsem. Zapieczętować ciasto umyciem jajecznym i nadmiarem pokroić. Użyj resztek ciasta, aby zrobić dekoracyjne ozdoby na wierzchołki kaloszy. Obrócić owinięte kalosze i przykryć umyć jajkiem za pomocą pędzla do ciast. Dodać ciasto przybiera umyć jajkiem. Aby uzyskać prostą dekorację, rozwałkuj kawałki ciasta na długi, cienki sznurek spaghetti i wykonaj wiry na każdym z nich.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby
Spaghetti
Ciasto
Wołowina
Mięso
Pasztet
Rolka
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczotka Do Ciasta
11
Piec kalosze wołowe 10 minut lub do złotego koloru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
12
Odstawić 5 minut, a następnie służyć.
13
Brokuły parować w 1-calowej gotującej się osolonej wodzie, pod przykryciem, przez 8 do 10 minut lub do momentu, aż będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brokuły
Woda
14
Przełożyć włócznie na talerz do serwowania lub pojedyncze talerze obiadowe wzdłuż kaloszy bocznych.