Zapiekanka ziemniaczana z kwaśną śmietaną i cebulą

Zapiekanka ziemniaczana z kwaśną śmietaną i cebulą
Need a przystawka bezglutenowa? Śmietana i cebula Zapiekanka ziemniaczana może być świetny przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 151 kalorii, 5G białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 24 i kosztuje 62 centów za porcję. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Ten przepis od Betty Crocker ma 12 fanów. Udaj się do sklepu i podnieś masło, smażoną cebulę, szczypiorek i cebulę śmietaną ziemniaczaną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Cousin Camp Out (: Sour Cream & Onion Potato Packets), Dip ze śmietaną i cebulą, oraz Dip ze śmietaną i cebulą z fetą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W 3 1/2 - do 4-quart powolnej kuchence, wymieszać suszone ziemniaki i masło do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniaki SuszoneZiemniaki Suszone
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
2
Dodać topper ziemniaczany, zupę, ser i wodę; wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
ZiemniakZiemniak
WodaWoda
ZupaZupa
3
Przykryć; gotować na małym ogniu od 5 do 6 godzin.
4
Przed podaniem posypać ziemniakami smażoną cebulę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Francuska Cebula SmażonaFrancuska Cebula Smażona
ZiemniakZiemniak

Wyposażenie

TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 5 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn