Zapiekanka z wołowiny po burgundzku
Zapiekanka z wołowiną po burgundzku to danie główne na 10 osób. Jedna porcja zawiera 240 kalorii, 25 g białka i 5 g tłuszczu. Za 2,62 USD za porcję ten przepis pokrywa 16% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 8 osób było zadowolonych, że wypróbowało ten przepis. Jest dostarczany przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i kup pieczeń wołową, cebulę, wino po burgundzku i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Jest idealna na jesień. Jest to dobra opcja, jeśli przestrzegasz diety bezmlecznej. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 4 godzin i 20 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 51%. Ten wynik jest dobry. Jeśli podoba Ci się ten przepis, przejrzyj podobne przepisy: Zapiekanka z wołowiną po burgundzku, Wołowina po burgundzku i Wołowina po burgundzku.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 165 stopni C (325 stopni F).
W dużej misce połącz wołowinę, suchą zupę, bulion, cebulę i zupę.
Wszystko razem wymieszaj i wlej mieszaninę do lekko natłuszczonej formy do pieczenia o wymiarach 9 x 13 cali. Przykryć i piec w nagrzanym piekarniku przez 4 godziny.
Dodać grzyby i wino i piec kolejne 10 minut.
Dodać ugotowany makaron jajeczny i całość wymieszać.
Podawać ze świeżym pieczywem i zieloną sałatą, według uznania.