Zapiekanka z resztek klopsów Tater Tot
Zapiekanka z resztkami klopsów Tater Tot trwa około 1 godziny od początku do końca. Ten przepis służy 8 osobom. Jedna porcja tego dania zawiera około 30 g białka, 29 g tłuszczu i łącznie 483 kalorie. Za 1,8 dolara za porcję ten przepis pokrywa 16% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealna na jesień. Mieszanka pieprzu, warzyw, klopsów i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak pyszny. Kilku osobom naprawdę smakowało to danie główne. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową. Ten przepis zachwycił 27 osób. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 66% wyniku, co jest dobrym wynikiem. Podobne przepisy to Tater Tot Casserole (aka Tater Tot Hotdish), Tater Tot Casserole (aka Tater Tot Hotdish) i Tater Tot Casserole.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj naczynie do pieczenia o wymiarach 9 x 13 cali.
Połącz krem z zupy grzybowej, krem z rosołu, śmietanę, sól i pieprz. Wymieszać z mieszanką warzyw i cebulą.
Dodaj tater tots i mieszaj, aż pokryją się mieszanką.
Wlać do przygotowanego naczynia do zapiekania. Wciśnij plastry klopsów na wierzch mieszanki tater tot.
Piec w nagrzanym piekarniku 15 minut; posypać wierzch serem Cheddar i piec 35 minut, aż ser się zarumieni.
Wyjąć z piekarnika i odstawić na 10 minut przed podaniem.