Zapiekanka z makaronem z trzema Serkami ze skórką migdałową

Zapiekanka z makaronem z trzema Serkami ze skórką migdałową
Trzy - serowa Zapiekanka makaronowa ze skórką migdałową może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.99 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 41g białka, 44g tłuszczu, oraz w sumie 782 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka mąki uniwersalnej, pieprzu, mleka i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zapiekanka Z Kalafiora Ze Skórką Migdałową, Zapiekanka Z Kalafiora Z Prażoną Skórką Migdałową, oraz Zapiekanka z kalafiora, makaronu i sera dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Masło rozpuścić w dużym rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodać czosnek; smażyć aż pachnące, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
3
Dodać mąkę; wymieszać 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
4
Ubij w gorącym mleku. Doprowadzić do duszenia, mieszając. Przykryć częściowo; dusić, aż sos lekko zgęstnieje, od czasu do czasu mieszając, około 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
5
Zdjąć z ognia.
6
Dodać ser cheddar i Jack, 1 1/3 szklanki parmezanu i sosem paprykowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostry SosOstry Sos
ParmezanParmezan
Ser Monterey JackSer Monterey Jack
Ser CheddarSer Cheddar
7
Ubijać, aż sos będzie gładki. Doprawić solą i pieprzem. (Można dokonać 1 dzień wcześniej. Cover; chill.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
8
Ubijać na średnim ogniu, aby się nagrzać przed użyciem.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
9
Rozgrzej piekarnik do 204°. Obficie masło dno i boki 13x9x2-cala naczynia do pieczenia. Zmiksować 1/3 szklanki parmezanu, migdałów i bułki tartej w procesorze, aż orzechy będą grubo zmielone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
ParmezanParmezan
MigdałyMigdały
MasłoMasło
OrzechyOrzechy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
10
Dodaj 1/2 szklanki mieszanki migdałów do przygotowanego naczynia. Pochyl naczynie, aby pokryć dno i boki. Zwrócić każdą luźną mieszankę migdałów do procesora. Makaron ugotować w dużym garnku z wrzącą osoloną wodą do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
MigdałyMigdały
MakaronyMakarony
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
11
Dobrze spuścić. Powrót makaron do garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
12
Dodać sos; wymieszać do okrycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
13
Przełożyć do przygotowanego dania.
14
Posypać pozostałą mieszaninę migdałów.
Składniki, których będziesz potrzebować
MigdałyMigdały
15
Piec, aż mieszanina migdałów jest złoty i chrupiące i bąbelki sosu, o 30 protokół. Schłodzić na stojaku 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
MigdałyMigdały
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia19
Magazyn