Zapiekanka Z Makaronem Z Indyka
Zapiekanka z makaronem z indyka może być tylko daniem głównym, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 190 kalorii, 22g białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis serwuje 12 i kosztuje 1,93 USD za porcję. Mieszanka cebuli, śmietany, szerokiego makaronu jajecznego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 39%. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Zapiekanka Z Makaronem Z Indyka, Zapiekanka Z Makaronem Z Indyka, oraz Zapiekanka Z Makaronem Z Indyka.
Instrukcje
Na dużej patelni gotuj indyka na średnim ogniu, aż przestanie być różowy.
Dodaj seler, zieloną paprykę i cebulę; gotuj do miękkości. Dodaj zupę, kasztany wodne, grzyby, pimientos, sos sojowy, sól i pieprz cytrynowy. Zmniejsz ogień; gotować na wolnym ogniu przez 20 minut.
Zdejmij z ognia; dodaj śmietanę i makaron. Przełóż połowę do pojemnika zamrażarki; przykryj i zamrażaj do 3 miesięcy.
Umieść pozostałą mieszaninę w natłuszczonym 2-qt. naczynie do pieczenia. Przykryj i piecz w temperaturze 350° przez 30-35 minut lub do podgrzania.
Aby użyć mrożonej zapiekanki: rozmrozić w lodówce.
Przenieś do natłuszczonego 2-qt. naczynie do pieczenia i piec zgodnie z zaleceniami.