Zapiekanka z kurczaka ze skórką ziołową
Chicken Pot Pie z ziołami Crust może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 256 kalorii, 16G białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.11 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz pokrojonego kurczaka, wymieszaj, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Instant Pot Chicken Pot Pie Soup, Kieszenie Z Kurczaka Pot Pie, oraz Domowa Zupa Z Kurczaka Pot Pie.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 177°. W 4-quart rondel lub holenderski piekarnik, ciepła kurczaka, warzywa, zupa i bulion do gotowania mieszając od czasu do czasu. Zagotować i wymieszać 1 minutę.
Rozłożone w ungreased 13x9-inch (3-quart) szklane naczynie do pieczenia.
W średniej misce wymieszać pozostałe składniki z wyjątkiem pietruszki; polać równomiernie mieszaniną zupy (skorupa wzrośnie podczas pieczenia).
Piec odkryte 30 do 40 minut lub do złotego koloru.
Posypać natką pietruszki.
Odstawić na 5 minut przed podaniem.