Zapiekanka Z Indyka Półksiężyca
Zapiekanka z indyka półksiężyca może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $3.3 za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 575 kalorii, 48g białka, oraz 32G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest idealny do Jesień. Udaj się do sklepu i odbierz granulki bulionu z kurczaka, warzywa, roladki półksiężyca i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Zapiekanka z wołowiną, indykiem lub kurczakiem, Zapiekanka Z Półksiężyca Z Szynką, oraz Zapiekanka Z Półksiężycem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375°. W dużym rondlu połącz majonez, mąkę, bulion i pieprz. Stopniowo dodawać mleko; mieszać do uzyskania gładkiej konsystencji. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu; gotować i mieszać 2 minuty lub aż zgęstnieje.
Dodać indyka i warzywa; podgrzać. Łyżka do smarowanego 8-in. kwadratowe naczynie do pieczenia.
Rozwiń ciasto półksiężyc i oddziel na dwa prostokąty. Perforacje uszczelek.
Miejsce nad mieszanką z indykiem.
Piec 15-20 minut lub do złotego koloru.