Zapiekanka Z Indyka Mexicali
Zapiekanka z indyka Mexicali jest bezmleczne przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 318 kalorii, 31g białka, oraz 3G tłuszczu. Na $2.09 za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz mieszankę przypraw taco o zawartości 0% mniej sodu, pierś z indyka, makaron z łokciem i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi wam to moje przepisy. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 14 minut. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Patelnia Z Kurczaka Mexicali, Zapiekanka Mexicali, oraz Jedna Patelnia Turcja Tex Mex Zapiekanka.
Instrukcje
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz.
Podczas gotowania makaronu, płaszcz dużą patelnię nonstick sprayem do gotowania; miejsce na średnim ogniu do gorąca.
Dodać indyka; gotować, ciągle mieszając, aż indyk się kruszy. Wymieszać w odsączone makaron, pomidory, kukurydza, i Taco przyprawy; gotować 5 minut, mieszając od czasu do czasu.