Zapiekanka Z Fasoli

Zapiekanka Z Fasoli
Zapiekanka z fasoli to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 262 kalorie, 18g białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 1,12 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 28 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś bekon, brązowy cukier, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać boczek, można śledzić to danie główne z Blueberry Buckle jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Zapiekanka Z Trzech Fasolek, zapiekanka z fasolą mamy, oraz Zapiekanka Z Fasoli Z Jabłkami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Spryskaj 9 - przez 13-przez 2-calowe danie zapiekanki sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szparagi Umyte, Z Odłamanymi KońcamiSzparagi Umyte, Z Odłamanymi Końcami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Danie ZapiekaneDanie Zapiekane
Kawałki Toffi Migdałowego Lub Kawałki Toffi CzekoladowegoKawałki Toffi Migdałowego Lub Kawałki Toffi Czekoladowego
3
W dużym rondlu zmielona wołowina, cebula i papryka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Do 3 łyżeczek Białego Octu Winnego Lub Do Smaku1 Do 3 łyżeczek Białego Octu Winnego Lub Do Smaku
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
1 Czerwona Papryka, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm1 Czerwona Papryka, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mrożony Sernik Nowojorski, RozmrożonyMrożony Sernik Nowojorski, Rozmrożony
4
Dodaj wieprzowinę i fasolę, sos barbecue, ketchup, musztarda, sos Worcestershire, sos sojowy i brązowy cukier do mieszaniny. Dusić przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
Mielone Zielone Chilli Z Puszki** (3 łyżeczki Zielonej SalsyMielone Zielone Chilli Z Puszki** (3 łyżeczki Zielonej Salsy
1 Puszka (28 Uncji) Wieprzowiny I Fasoli1 Puszka (28 Uncji) Wieprzowiny I Fasoli
2 Szklanki Cienkich Plasterków Obranych świeżych Nektarynek2 Szklanki Cienkich Plasterków Obranych świeżych Nektarynek
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie PlasterkiOpakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
16 (6-calowych) Szpikulców16 (6-calowych) Szpikulców
5
Przenieść mieszaninę do przygotowanego naczynia żaroodpornego.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Danie ZapiekaneDanie Zapiekane
6
Posypać boczek na wierzchu zapiekanki. Przykryć naczynie folią aluminiową i piec przez 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
ćwiartki Nadziewanych Oliwek Lindsay® Manzanillaćwiartki Nadziewanych Oliwek Lindsay® Manzanilla
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Pestek Dyni, Uprażonych2 łyżki Pestek Dyni, Uprażonych
Kawałki Toffi Migdałowego Lub Kawałki Toffi CzekoladowegoKawałki Toffi Migdałowego Lub Kawałki Toffi Czekoladowego
7
Wyjmij folię i kontynuuj pieczenie przez dodatkowe 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kawałki Toffi Migdałowego Lub Kawałki Toffi CzekoladowegoKawałki Toffi Migdałowego Lub Kawałki Toffi Czekoladowego
2 łyżki Pestek Dyni, Uprażonych2 łyżki Pestek Dyni, Uprażonych
8
Odstawić zapiekankę na 10 minut przed podaniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia8
Magazyn