Zapiekanka Z Dyni
Zapiekanka z dyni Butternut wymaga około 1 godzina i 15 minut od początku do końca. Ten przepis służy 15 i kosztuje 73 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 356 kalorii, 4G białka, oraz 13g tłuszczu. Sprawdza się jako bardzo niedrogi dodatek do Jesień. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać vanillan ekstrakt, sól, mleko, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 30%, to danie nie jest tak doskonałe. Podobne przepisy to Zapiekanka Z Dyni, Zapiekanka Z Dyni, oraz Zapiekanka Z Dyni.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C).
Umieścić dyni w kuchence mikrofalowej i gotować na wysokiej, aż miękkie, 2 do 3 protokół.
Pokroić na pół, zebrać nasiona i pokroić w kostkę. Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia.
Dodać squash i gotować do miękkości, o 15 protokół.
W naczyniu zapiekanki o wymiarach 9x13 cali połącz 3 szklanki puree z dyni, biały cukier, mleko, ekstrakt waniliowy, sól, mąkę, jajka i 1/4 szklanki roztopionej margaryny.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 45 minut lub do momentu, aż zestaw.
W średniej misce połączyć pokruszone wafle waniliowe, 1/2 szklanki roztopionej margaryny i brązowego cukru. Pokruszyć na wierzchu gotowanej zapiekanki i powrócić do piekarnika do brązowego.