Zapiekanka z cukinią i ricottą
Zapiekanka z cukinią i ricottą może być tylko przystawką, której szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis służy 6 i kosztuje 44 grosze za porcję. Jedna porcja zawiera 62 kalorie, 1G białka, oraz 5G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz cayenne, papryka, czosnek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 49%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Smażone kwiaty cukinii z Buffalo Ricotta: Fiori di Zucca Fritte con Ricotta di Bufalan e Pomodori, Cukinia lasagne z cukinią"Ricotta", oraz Placki Z Cukinią, Szynką I Ricottą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F (230 stopni C).
Wymieszać cukinię, czosnek, miętę, oliwę z oliwek, wędzoną paprykę i sól w dużej misce, aż cukinia będzie równomiernie pokryta; przenieść do naczynia do pieczenia.
Upuść dollops sera ricotta na mieszaninie cukinii. Doprawić pieprzem cayenne.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż cukinia będzie miękka i ser rumiany, o 30 protokół.