Zapiekanka z Cukini Dilly
Zapiekanka z cukinią Dilly może być właśnie przystawką, której szukasz. Z tego przepisu składa się 5 porcji zawierających 260 kalorii, 11 g białka i 15 g tłuszczu każda. Za 85 centów za porcję ten przepis pokrywa 12% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Dzięki temu przepisowi jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowa. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i kup parmezan, olej rzepakowy, koperek i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Ogólnie rzecz biorąc, przepis ten uzyskał niezbyt wybitny wynik łyżką wynoszący 36%. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także Dilly Cukinia Dip, Dilly Casserole Bread i Dilly Casserole Bread – zwycięzca Pillsbury Bake-Off z 1960 roku.
Instrukcje
W dużej misce wymieszaj masę ciasteczkową, parmezan, koperek, sól i pieprz.
Dodaj jajka i olej. Mieszaj cukinię i cebulę, aż się zmiksują.
Wlać do natłuszczonej formy o pojemności 1-1/2-qt. naczynie do pieczenia.
Piec bez przykrycia w temperaturze 375°C przez 25-30 minut lub do złotego koloru.