Zapiekanka Kukurydziana Wiejska
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc spróbuj zapiekanki kukurydzianej. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 155 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 63 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką wodę, mleko, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis od smaku domu ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kukurydza Wiejska, Zapiekanka Z Indyka Country, oraz Zapiekanka Z Kurczaka Wiejskiego dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym rondlu na średnim ogniu doprowadzić warzywa i wodę do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 5-6 minut lub do miękkości; odcedzić. W innym dużym rondlu na średnim ogniu, podsmażyć cebulę w 1 łyżce masła do miękkości.
Dodać zupę i mleko; mieszać do uzyskania gładkiej konsystencji.
Dodaj okruchy krakersów i gotowane warzywa.
Łyżka do smarowanego 8-in. kwadratowe naczynie do pieczenia. Kropka z pozostałym masłem.
Piec w temperaturze 350° przez 25-30 minut lub do złotego koloru.