Zapiekane Rigatoni
Pieczone Rigatoni może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $1.6 za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 33g tłuszczu, oraz w sumie 814 kalorii. Ten przepis służy 4. Jeśli masz pod ręką cukier, oliwę z oliwek, oregano i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Rigatoni Al Forno (pieczone Rigatoni) z prażonymi szparagami i na, Zapiekane Rigatoni, oraz Zapiekane Rigatoni dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 400 F.
Rozgrzać olej w dużym rondlu na średnim ogniu.
Dodać czosnek i gotować, aż złoty, ale nie rumiane, o 1 minutę.
Dodaj pomidory i ich soki, czerwony pieprz, oregano, sól, i cukier. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień do średnio-niskiego i gotuj na wolnym ogniu (miażdżąc pomidory tylną drewnianą łyżką, jeśli używasz całych pomidorów), aż sos lekko zgęstnieje, około 20 minut. Wymieszać śmietanę i 1/2 szklanki parmezanu. Tymczasem ugotuj rigatoni zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Dodać odsączone rigatoni do sosu i wrzucić do herbu.
Przełożyć do 2-ćwiartkowej zapiekanki i ułożyć pozostałym startym parmezanem.
Odstawić na 10 minut przed podaniem.