Zapiekane przegrzebki z pomidorami koktajlowymi, zieloną cebulą i pietruszką
Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.37 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 148 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 31 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, pomidory winogronowe, zieloną cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Podsmażone Przegrzebki Z Pomidorkami Koktajlowymi, Zieloną Cebulą I Pietruszką, Jesienna Sałatka z kukurydzy, pomidorów koktajlowych i pieczonej w piecu zielonej cebuli, oraz Makaron z karmelizowaną cebulą, pomidorami, pietruszką i oliwkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wypłukać i osuszyć przegrzebki; osuszyć ręcznikami papierowymi.
Posypać fleur de Sel i pieprzem.
Rozgrzać 2 łyżki oleju na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodaj przegrzebki; smażyć, aż zbrązowieje Na zewnątrz i po prostu nieprzezroczyste w centrum, o 2 protokół na stronę.
Przełożyć przegrzebki na talerz; przykryć.
Dodaj 1 łyżka oleju do tej samej patelni; dodać białe części zielonej cebuli i smażyć aż prawie miękkie, o 1 minutę.
Dodaj pomidory i zielone części cebuli i smażyć, aż pomidory zaczną pękać i uwalniać soki, o 5 protokół. Wymieszać 3 łyżki natki pietruszki, sok z cytryny i paprykę. Powrót przegrzebki i wszelkie nagromadzone soki na patelni i mieszać tylko do ogrzania przez, o 1 minutę. Doprawić solą i pieprzem.
Przenieść mieszaninę przegrzebek do talerza.
Skropić 1 łyżką oleju i posypać 1 łyżką posiekanej natki pietruszki.