Zamrażarka Slaw
Potrzebujesz bezglutenowy, bezmleczny, lakto ovo wegetariański i wegański dodatek? Zamrażarka Slaw może być doskonałym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 18. Jedna porcja tego dania zawiera około 1G białka, 0g tłuszczu i w sumie 115 kalorii. Za 34 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Przynosi ci smak domu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 40 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś kapustę, cukier, nasiona selera i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Czwartego Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 48%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zamrażarka Slaw, Mango Slaw-idealna slaw do rybnych tacos, oraz Marchew i Bok Choy Slaw & 13 Slaw s dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Umieść kapustę w bardzo dużej misce; wrzucić solą.
W międzyczasie w dużym rondlu wymieszaj cukier, wodę, ocet, nasiona selera i gorczycę. Doprowadzić do wrzenia, mieszając, aby rozpuścić cukier. Gotuj 1 minutę.
Zdjąć z ognia; lekko ostudzić.
W razie potrzeby spuść nadmiar płynu z kapusty.
Dodaj czerwoną paprykę i marchewkę do kapusty.
Dodaj opatrunek; wrzucić do płaszcza. Ochłodzić całkowicie.
Przenieść do pojemników zamrażarki. Zamrozić, pod przykryciem, do 3 miesięcy.
Aby podać, rozmrozić sałatkę coleslaw przez noc w lodówce. Wymieszaj przed podaniem.