Zaklinacz: Grejpfrut-Twaróg Waniliowy
Need a bezglutenowe i wegetariańskie przystawki? Ostry Zaklinacz: grejpfrut-twaróg waniliowy może być wspaniałym przepisem do wypróbowania. Na 2,91 zł za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 182 kalorie. Ten przepis służy 8. Wiele osób robiło ten przepis, A 230 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka cukru, 2 łyżki skórki grejpfrutowej (startej na tarce), sok grejpfrutowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Zaklinacz: Słoik Cezara, Chrupki Zaklinacz: co zrobić ze zbyt dużą ilością jarmużu, oraz Rześki Zaklinacz: Co To jest Cucuzza dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wlej jeden cal wody do średniego garnka, który pomieści szklaną miskę żaroodporną, nie pozwalając jej dotknąć powierzchni wody. Doprowadzić wodę na wolnym ogniu na średnim ogniu.
W robocie kuchennym lub moździerzu i tłuczku, połącz cukier, skórkę grejpfruta i nasiona wanilii, i pulse lub zacieru, aż dobrze połączone i bardzo pachnące.
Połącz cukier grejpfrutowy, jajka i żółtka w żaroodpornej misce.
Ubij razem przez minutę, aby rozprowadzić cukier.
Umieść miskę nad garnkiem z gotującą się wodą i stale ubijaj przez około 30 sekund lub do momentu rozpuszczenia cukru.
Dodać sok grejpfrutowy i sok z cytryny i gotować, ubijając często, aż twaróg czyta 170° F i ma konsystencję kwaśnej śmietany, o 10 protokół.
Ubij kawałki zimnego masła jeden po drugim, aż zostaną całkowicie włączone. Odcedzić twaróg przez sito o drobnych oczkach do czystej miski.
Podawać jako przyprawa z bułeczkami lub tostami na śniadanie lub łyżkami do tartych muszli na deser. Będzie przechowywać, szczelnie przykryty, w lodówce do dwóch tygodni lub zamrożony przez kilka miesięcy.